|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Hiena Yeni Üye

| Konu: Selam Arkadaşlar C.tesi Tem. 05, 2008 7:35 pm | |
| Selam Arkadaşlar! benim Tolga forumlarda Hiena nicki ile tanırırım. Van'da ikamet ediyorum yaş 25 özellikle şu sıralar CT 2 hack projeleri ile meşgulüm.
siteniz sizlere ve tüm Tsubasa dünyasına hayırlı olsun. güzel bir site.temasıda iyi umarım çok daha iyi yerlere gelirisniz. tekrar hayırlı olsun.
herkese iyi paylaşımlar dilerim. |
|
 | |
hikaru matsuyama Özel Üye

| Konu: Geri: Selam Arkadaşlar C.tesi Tem. 05, 2008 8:07 pm | |
| teşekkürler Hiena!
Senin gibi saygı değer ve paylaşımları takdire şayan bir şahsı sitemizde ağırlamak gerçekten çok onur verici.
Ben seni özellikle CT2 için yaptığın çalışmalarla tanıdım ve tanımaktan dolayı çok mutluyum. Çok sevdiğim CT2 oyunu için yapmış oldukların benim için çok önemli, zevkle oynuyorum!
İnşallah sitemizde ileriki hack oyunları konusunda takıldığımız noktalarda senin tecrübelerinden faydalanabiliriz.
aramıza hoşgeldin! |
|
 | |
Lopcuk Administrator

| Konu: Geri: Selam Arkadaşlar C.tesi Tem. 05, 2008 10:35 pm | |
| Hoş geldin tolga yani namı diğer hiena  sitemizde bulunman beni çok mutlu etti umarım sitemizi beğenirsin tabiri caiz ise yağmasanda gürle bizim için yeterlidir  Senin gibi değerli bir arkadaşımızı bizim sitemizde görmek çok güzel bir duygu tekrar hoş geldin... _________________  |
|
 | |
Hiena Yeni Üye

| Konu: Geri: Selam Arkadaşlar Paz Tem. 06, 2008 1:18 pm | |
| Güzel temenileriniz için sağolun arkadaşlar. hack konusunda takıldığınız noktalarda tabiki yardımcı olurum.
bu arada Mehmet senin görüş ve öneriler bölümündeki mesajını gördümde.
''Ct forumları ile 3 yıl önce tanışmış olsaydım bende bugün hack işi ile uğraşıyordum'' demişsinde onu benden örnekle dedinse ben 3 yıldır değil 6,7 aydır tanışıyorum ct forumları ile.
ct forumlar ile ilk olarak görevli olduğum site aracılığı ile aralık döneminde tanıştım.hack işinede ocak döneminde başladım yani 6 aydır uğraşıyorum. özellikle mart döneminden itibaren kayda değer birçok çalışmaya imza attım.
yani 4 ayda hackte bu noktaya geldim. |
|
 | |
Lopcuk Administrator

| Konu: Geri: Selam Arkadaşlar Paz Tem. 06, 2008 1:39 pm | |
| vay be ne kadar enteresan dimi hepimizin tsubasa forumlarındaki geçmişi aralık-ocak aylarına dayanıyor  walla tolga 6 ayda geldiğin nokta buysa 2 yıl sonra geleceğin noktayı düşünemiyorum bile  süper bir başarı yaa  bizde mehmetle kalıcı bir proje üzerinde çalışıyoruz şuanda bir bitirelim bizde senin gibi CT aleminin unutulmazları arasına gireceğiz inşallah  _________________  |
|
 | |
~TsubasaTR~ Özel Üye

| Konu: Geri: Selam Arkadaşlar Paz Tem. 06, 2008 2:59 pm | |
| walla ben ilk Ct Forumu acıldıgından Beri varim ama kendimi ilk ct forumunda normal üye konumunda olarak tanıtmıştım,pek aktif degildim..ama sonraları CT sitelerinde Kavga vs olayları olunca sogudum ve sonra Tsubasa İcin İnsanlar Madem Bir araya geliyorlar neden kavga ediyorlar diyerek kendi sitemi actım ve burda böyle olaylar olmayacak dedim..BAktım Site büyüyo suanki siteye taşındık.Umarim Aynı başarıyı sizlerde yakalarsınız..Tolgaya gelince Hack konusunda gercekten basarılı.Ben 4-5 yıldır warim ancak hiç öyle işim veya deneyimim olmadı.Ama herkesin Konumu Farklıdır,Herkesin Başarılı olabildiği alanlar farklıdır.
Selametle.. |
|
 | |
Hiena Yeni Üye

| Konu: Geri: Selam Arkadaşlar Paz Tem. 06, 2008 3:24 pm | |
| Aynen öyle. insanın ne ilgisini çekiyorsa ona yöneliyor ve başarılı oluyor.
yani biz istedikten sonra herşeyi başarırız bu sadece benimle veya başkası ile sınırlı değil. istedikten sonra her şeyin üstesinden gelinir. insan aklının sınırı yok.yeterki biz inanalım, kendimize güvenelim , zorluklar karşısında yılmayalım pes etmeyelim. bunu genel olarak söylüyorum yani hayattaki her alanda başarılı olmak için önce kendimize güvenmemiz başarıya ulaşacağımıza her zaman inanmamız gerekir. |
|
 | |

| Konu: Geri: Selam Arkadaşlar Paz Tem. 06, 2008 4:52 pm | |
| Hayır, o sözümü kendim için söylemiştim. Zaten nasıl size bakarak söyleyebilirdim ki ben sizi çok fazla tanımıyorum. İnsan bir işi gözünde büyütürse daha da büyür o iş ve gittikçe dağ gibi olur ya işte benimkisi o hesap o nedenle hack işinde epey yol kat etmek için kendime 3 yıl verdim.
Kısa bir sürede bu kadar yol kat etmiş olmanıza da ayrıca memnun oldum. |
|
 | |
Hiena Yeni Üye

| Konu: Geri: Selam Arkadaşlar Paz Tem. 06, 2008 9:28 pm | |
| 3 yıl mı? ne yatın sen ya.koskoca 3 yıl.bence birkaç ayda istediğin konuma geleceksindir. |
|
 | |

| Konu: Geri: Selam Arkadaşlar Paz Tem. 06, 2008 9:31 pm | |
| Şu sıralar başka işlerle uğraştığım için kendime geniş bir zaman dilimi olarak 3 yılı seçiyorum. Zaten bir başlayabilsem hızlı yol katedeceğimden eminim ama işte şu sıralar hiç mümkün değil ve ayrıca bu üç yılın 6 ayı geçti bile Benim için hack ile uğraşıp CT2 için hayalimdeki senaryoyu kurmak tam bir fantezi, o nedenle varsın bir kaç yıla gereksinim duyayım. CT2 için bir kaç yıl beklemeye ve de uğraşmaya değer! |
|
 | |
|