Captain Tsubasa Türkiye

AnasayfaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

Sonunda Buldum :)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Elle Sid Pierre
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Sonunda Buldum :)   C.tesi Nis. 09, 2011 12:29 pm

Merhaba arkadaşlar bir çoğunuz beni tanıyorsunuzdur. Şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum. Eski sitenin başından çok badireler geçti ve bir türlü yeniden bir araya gelemedik. Site kapandıktan sonra Hikaru-sana ulaşmaya çalıştım hep ama bir türlü bulamadım. Bugün yine araştırma yaparken bu siteye rastladım. Başta eski site olduğunu düşündüm ama bir kaç mesaj araştırarak yakın geçmişe ait gönderiler olduğunu gördüm. Umarım herkes buradadır. Bu site bana çok şeyler verdi, burada çok güzel bir ortamımız vardı ve çok iyi zamanlar geçirmiştim. Umarım o eski günlere döneriz. Herkese yeniden merhabalar diyorum Very Happy
Kullanıcı profilini gör
hikaru matsuyama
Özel Üye
Özel Üye

MesajKonu: Geri: Sonunda Buldum :)   Perş. Haz. 23, 2011 3:31 am

Merhabalar, Pierre! cheers

Başlığını görünce hemen duygulanma seli sardı beni... Hey gidi günler.

Ancak, hiç merak etmeyin, ben site açma planları yapıyorum. Sonunda bir işe girdim, çok şükür, iyi de para kazanıyorum. Bir site yönetimi konusunda ne öğrenmem gerekli ise hepsini öğrenmeye karar verdim. Yakın zamanda "Bilge Adam"ın 'Yazılım ve Veri Tabanı' kursuna da başlayacağım, biraz tuzlu ama CT ve o güzel arkadaşlık ortamı için değer.

Site açılana kadar burayı geçici toplanma ortamı olarak kullanalım istiyorum.

* Ben bir ara sürekli hata alıyordum, o nedenle buranın da kapandığını düşünmüştüm, o yüzden 1-2 aydır hiç açıp bakmamışım.

Bağlantıyı koparmayalım, hatta birbirimize e-mail adresleri felan verelim, ne olur ne olmaz. Site açıldığı anda Tsubasa World'ün o samimi kadrosunun önemli bir ismi olarak seni tekrar grubun içinde görmeyi çok isterim/z.
Kullanıcı profilini gör http://tsubasaworld.net
Supernatural
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: Sonunda Buldum :)   Paz Tem. 03, 2011 9:18 pm

Vayy işe girmen çok iyi olmuş Hikaru, hayırlısı olsun bakalım Smile)

Bende buranın kapandığını düşünmüştüm bayadır girmiyordum, şimdi açtım sitede açıldı valla.

Yeni bir siteyi dört gözle bekliyorum. cheers
Kullanıcı profilini gör
hikaru matsuyama
Özel Üye
Özel Üye

MesajKonu: Geri: Sonunda Buldum :)   Ptsi Tem. 04, 2011 5:55 am

Bilge Adam'a gittim, kurs 6 ay sürecek diyor, karşılığında 5 MİLYAR!!! istiyorlar. Hani dedim, işi en temelinden en ince ayrıntısına kadar öğrenelim de Tsubasa World'te iken yaşadığımız sıkıntıları yaşamayalım ama bu para çok fazla. Ben en iyisi mi alan adını alayım, oradan da bir host satın alayım ve siteyi en kısa zamanda açalım ve artık ya bilen birinden zorlandığımız yerlerde yardım isterim/z ya da kendimiz kurcalaya kurcalaya öğreniriz.

Ayrıca kurs 6 ay sürecek ve patronum buna izin vermiyor. Very Happy

Ben artıkın dayanamıyorum, siteyi açıp, CT ve bilimum Manga & Anime sohbetlerine tekrar başlamamız lazım. ^^
Supernatural
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: Sonunda Buldum :)   Ptsi Tem. 04, 2011 4:37 pm

Ohh fiyatta çok iyimiş Very Happy

Bence de en iyisi host ve domain işlerini halledip bir an evvel site ya da forumu açmak olur cheers
Kullanıcı profilini gör
hikaru matsuyama
Özel Üye
Özel Üye

MesajKonu: Geri: Sonunda Buldum :)   Ptsi Tem. 04, 2011 4:57 pm

Alan adını almak zaten mesele değil, yıllık 16 TL gibi çok cüz'i bir ücreti var. Ha, bu arada şimdiden söyleyeyim, sitenin ismi %99 ihtimalle ya http://ougonsedai.com veyahutta http://ougonsedai.net olacak. Ta, Tsubasa World zamanlarındayken bir başka sitemiz olsa ismini ne koyardım? diye düşündüğüm zamanlardan kalma bir isim. Kısmet olur da siteyi açarsak, bu isimle ilgili detaylı bilgiyi, ismin ne anlama geldiğini, neden seçtiğimi de uzun uzun anlatırım.

Asıl mesele, kazık yemeden, iyi performans sergileyecek (zırt pırt siteye ulaşma/erişme problemi çıkarmayacak) bir HOSTING firması belirleyip, şöyle 20-30 GB'lık (özellikle mangaları uploadlayabileceğimiz) bir bellek ile işe başlamak.

Eh, az çok Tsubasa World'ten site yönetimi konusunda üç-beş bir şeyler öğrendik, Lopcuk sağolsun, birkaç şey göstermişti.

Kısacası, Allah utandırmasın, hayırlısı olsun.

Buradan Yoichi-sensei'ye de Tsubasa'yı -geçici de olsa- bırakıp, bir kez daha yeni bir mangaya başladığı için teessüflerimi iletiyorum.
Supernatural
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: Sonunda Buldum :)   Ptsi Tem. 04, 2011 5:27 pm

"ougonsedai" hımm... Smile

Hadi ya biraz ara mı verildi CT'ye, bundan haberim yoktu.

Belli mi peki hangi seriye başladığı, futbol ile mi ilgili gene. ?
Kullanıcı profilini gör
hikaru matsuyama
Özel Üye
Özel Üye

MesajKonu: Geri: Sonunda Buldum :)   Ptsi Tem. 04, 2011 6:31 pm

Hokori no Pride isimli bir manga, evet futbol temalı, gerçi ortalıklarda öyle bölümleri filan yok, sadece Pepito'nun tarattırdığı 3-5 sayfaya bakmıştım, oradan biliyorum.

Sonunda Buldum :)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Script v4.0 Plus" SONUNDA ÇIKTI!!
» yanmayan farlara son sonunda hallettim haulin sarı far mod
» Esme Adası Sonunda belli oldu..
» evreka nedir?
» Yeni SPAWN Filmi Sonunda Geliyor mu?