yeni bir sitenin şaha kalkması için en önemli etken üyeler arasında görev dağılımının yapılmasıdır. Bence şöyle bir şey yapalım; örneğin Lopcuk arkadaşımız temmuz ayı boyunca site için yapmayı düşündüklerini, projelerini açıklasın ve bizler de bunlardan haberdar bir şekilde temmuz ayı sonunda bu çalışmaların kontrolünü yapalım.
hikaru da aynı şekilde önümüzdeki bir ay boyunca yapmayı planladıklarını yazsın ve bir OTOKONTROL MEKANİZMASI oluşturularak siteyi coşturalım.
not: sayımızın az olması bence hiç ama hiç sorun değil! Bir tek kişi bile kısa sürede az ama öz, sağlam çalışmalara imzasını koyabilir.
not2: Lopcuk yönetim duyuruları kısmından yapacağı çalışmaları sıralasın, matsuyama-kun da üye duyuruları kısmına site için bir ay içinde yapacaklarını yazsın.
Düzeltme değil eklemedir...
Hikaru Matsuyama'nın bir ay boyunca site için yapmayı planladıkları:
1- El emeği göz nuru ve belki de forum için tek ve gerçek çalışmam "Captain Tsubasa 2 NES analizi" nin versiyon 1.1 ini yazmaya başlayacağım. 20 gün uğraşmıştım ama üzerinde hala eksikler olduğunu gördüm (Türkçe açısından defalarca okudum, gördüğüm kadarıyla ordan yana sorun yok çok şükür), bu eksikleri gidermekle işe başlayacağım.
2- Full english an analization for Captain Tsubasa 2 - NES game, by hikaru matsuyama (Turkey)
evet anlaşıldığı üzere CT2 için ingilizce bir analiz yazacağım, aslında yazmaya başladım bile. Bunu özellikle gerçekleşmeyecek olduğunu artık kabul etsem de Yabancı üyelerimiz için yazacağım, özellikle Tsubasaa.oi.com.br deki güzel dostluk ortamına bu kadarcık olsun bir katkı yapmalıyım diye düşünüyorum.
3- INCELEMELER; wakashimazu, jitou, tachibana kardeşler şu an için bu üçünün incelemesini yapmayı planlıyorum. İnceleme için tavsiye verilirse dikkate alınacaktır.
4- Takım geçmişleri; Toho takımının tarihçesi, Nankatsu takımı... Bunlarda kendimce takımların nereden nereye nasıl geldiklerini gösterir çalışmalar olacak.
5- ve son olarak site içinde özellikle Anketler ve Fanatikler kısmına özel bir ilgi göstereceğim.
6- Bu biraz kendim için de olsa söyleyeyim istedim; CT3 ve Sega oyunlarını bitireceğim. Belki Ağustos ayında bir incelemede CT3 için yapabilirim diye düşünüyorum.
7- mümkün olur ve vakit de kalırsa Hex Editor işine cumburlop (Lopcuk gibi oldu biraz

) dalmayı planlıyorum.