hikaru matsuyama Özel Üye

| Konu: selamün aleyküm.., herkese merhabalar! Salı Haz. 24, 2008 4:02 pm | |
| merhabalar, ismim Mehmet, İstanbulluyum (Pendik). Üniversite son sınıf öğrencisiyim, biterse mühendis olacağız inşallah!
Hobilerim: Kitap okumak (sadece sürükleyici olursa okurum, bir şey öğrenmektense keyif almak benim için ön plandadır. Bu nedenle roman okumayı severim), Bilgisayar oyunları ( ne yapalım ki henüz Playstation ımız olmadığı için sadece bilgisayar oyunlarını oynayabiliyoruz ), Sinemaya gitmek (Bunu da ancak ayda yılda bir iki defa giderim ama giderim ve gerçekten sinemada film izlemek çok keyifli oluyor), Futbol (bakmayın sonlara yazdığıma, futbol oynamayı çok severim.), masa tenisi (çok etkili bir tenis oyuncusuyumdur), NBA (fırsat buldukça NBA maçlarını izlemeye çalışırım), gezmek (farklı yerler görmek, ve bunun için seyahat etmek çok hoşuma gider)... aslında yaptığım ve hoşlandığım daha başka şeyler de var ama şimdilik bu kadar yeterli...
fobilerim: köpekler; boyutu önemli olmaksızın köpeklerden korkarım, sanırım çocuklukla alakalı.
tsubasa forumu: en sevdiğim oyun ct2'dir ama içimden bir ses PS2 oyununu oynarsam fikrimin değişeceğini söylüyor. En sevdiğim karakter Taroh Misaki'dir. Onun dışında hikaru matsuyama, jun misugi, shun nitta, wakashimazu, ramon victorino ve carlos santana da sevdiğim karakterlerdendir. En beğendiğim anime ise ilk seri 128 bölüm olanı, keşke bir de elimde Türkçeleri olsa. En yeni anime olan Road to 2002 i de tsubasa dışında çok güzel yapılmış. En sevmediğim karakter ise Tsubasadır. Onun dışında Wakabayashi ve Kojiro yu da sevmem. Forumda en çok aktif olacağımı düşündüğüm kısımlar ise Anket (anket açmayı ve açılmış anketleri çok severim), İnceleme, Fan Klüpler..
tanış olduğumuza çok memnun oldum, umarım kısa zamanda mesafe kat ederiz.
hikaru matsuyama
En son hikaru matsuyama tarafından C.tesi Tem. 05, 2008 1:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi |
|
Lopcuk Administrator

| Konu: Geri: selamün aleyküm.., herkese merhabalar! Çarş. Haz. 25, 2008 7:02 am | |
| hoş geldin hemşo  mesafe kat edeceğimiz kesin ama bunu çok yavaş ve emin adımlarla yapacağız. gördüğün gibi sitemizin çok fazla eksiği var zamanla hepsini tamamladıktan sonra halka açılabiliriz  işte ozaman baya bi mesafe kat edeceğimize eminim  _________________  |
|
hikaru matsuyama Özel Üye

| Konu: Geri: selamün aleyküm.., herkese merhabalar! Çarş. Haz. 25, 2008 9:15 am | |
| hoşbulduk hemşo! sitede ilk hoşuma giden şey şu resimler oldu, cidden güzel duruyorlar. Ben her zaman olduğu gibi yine imza koymayı beceremedim, neyse hallederiz bir ara.
Bugün hem Türkiye için hem benim için büyük ve özel bir gün, İNŞALLAH!
son olarak bu siteyi dost sitelere eklesene hemşo!
görüşmek üzere, hoşçakal! |
|
Lopcuk Administrator

| Konu: Geri: selamün aleyküm.., herkese merhabalar! Çarş. Haz. 25, 2008 9:27 am | |
| şimdilik değil hemşo ben daha bu sitenin hazır olduğuna inanmıyorum  birkaç görsel daha değiştirecem bide tam olarak siteye hakim olayım ondan sonra  senin imzayı ben hallederim hemşo benimde zorlandığım yerler oluyo bu sitede  _________________  |
|