Captain Tsubasa Türkiye

AnasayfaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

captain tsubasa 2 - NES game / oyun hakkında yorumlar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
hikaru matsuyama
Özel Üye
Özel Üye

MesajKonu: captain tsubasa 2 - NES game / oyun hakkında yorumlar   Cuma Haz. 27, 2008 4:44 pm

Pek çok kimseye göre Tsubasa oyunları içerisinde en iyisi olarak kabul edilen ve uğrunda pek çok hack oyunları yapılan nadide oyunlardan bir tanesi.

Benim için özellikle hızlı oynanıyor oluşu, mükemmel videoları ve harika şutları nedeniyle vazgeçemediğim bir oyun.

Oyunun artıları;
- güzel videolar
- akıcı bir oyun sistemi

Oyunun eksileri;
- hep aynı sahada oynuyoruz; yağışlı hava falan olsaydı çok güzel olurmuş
- sarı kart / kırmızı kart yok
- sınırlı sayıda taktik
- karşılıklı oynanamıyor oluşu
- Sao Paolo, Nankatsu ve Japonya dışında başka bir takımla oynayamıyor oluşumuz

Eksileri de fazla olmasına rağmen gerçekten çok güzel bir oyun, öyle olmasa hala kendini oynatır mıydı?
Kullanıcı profilini gör http://tsubasaworld.net
Lopcuk
Administrator
Administrator

MesajKonu: Geri: captain tsubasa 2 - NES game / oyun hakkında yorumlar   Perş. Tem. 03, 2008 6:59 am

çok iyi anlatmışsın hemşo bu oyunun bambaşka bir havası var yaa Smile aşağı yukarı 14 sene oldu ben bu oyunu ilk oynayalı hala ilk günkü heyecan durur içimde Smile üstüne ne deli oyunlar çıktı ama bizim 8 bitlik CT2 hala kendini oynatıyor ne diyim bunu yapan adamlara helal olsun yaa Very Happy

Özel Üye
Özel Üye

MesajKonu: Geri: captain tsubasa 2 - NES game / oyun hakkında yorumlar   Perş. Tem. 03, 2008 9:42 am

Gerçekten mükemmel bir oyun. Pek çok kişinin aksine ben diğer CT oyunlarında, CT3 CT4 gibi, CT2'deki güzelliğin yapılamamış olduğuna inanıyorum. Yani bunca millet en güzel CT oyunu olarak bunu seçecek da yapımcı şirketin bundan haberi olmayacak, yok böyle bir şey olamaz. Ama işte aynı oyunu tutturamamışlar diye düşünüyorum.

Bir ramazan bayramıydı, namazdan gelince annem bize pohaça yaptığını söyledi. Hayatımda yediğim en mükemmel pohaça idi. Bundan sonra defalarca denemesine rağmen annem aynı pohaçadan bir daha yapamadı. Ben de CT2'deki durumu buna benzetiyorum. Nasıl oldu bilmiyorum ama bir daha CT2 gibi bir oyun yapmayı beceremedi bu adamlar.
Kullanıcı profilini gör http://tsubasaworld.net

captain tsubasa 2 - NES game / oyun hakkında yorumlar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Captain Tsubasa : Nes & Snes Oyunları
» vazgeç gönlüm yorumlar
» Tecmo Cup Football Game (Sega) Şifreleri
» PS2 TSUBASA OYUNU VE EMULATÖR Ü
» İstanbul Oyun Şikayet Ve Destek Formu