Açıklama Dosyaların herbiri tek tek tsubasatr.net sitesi admini Kubilay tarafından rapidshare'a upload edilmiş ve tarafımdanda denenmiştir. Ben kendi bilgisayarımda denedim işlemci ve ekran kartı yetmediği için çok aşırı yavaş hareket ediyordu çıldırdım kapadım ama oyun baya güzel bir oyuna benziyor...
Çalıştırılması 1)Teker teker, rapide upload edilen dosyaları indirin 2)İndirdiğiniz dosyalar aynı klasörde dursun 3)Dosyaları harddiskinizde bir yere çıkartın 4)Bu işlemi yaptıktan sonra karşınıza 1.2 Gb'lık iso dosyası çıkacak. 5)Bu iso dosyasını dvd yazıcınızla nerodan ya da alcohol dan kalıbı dikse yazdır diyerek dvd ye yazdırın. 6)Elde ettiğiniz bu dvd ile playstation 2'nizde doya doya oynayın.
Bu oyunun yayınlanmasına bizzat izin veren tsubasatr.net sitesi admini Kubilay arkadaşımıza çok çok teşekkürler...
Konu: Geri: Captain Tsubasa Playstation 2 oyunu Cuma Ocak 28, 2011 4:04 pm
2008'den bu yana ha oynadım, ha oynayacağım diyerek oynamayı hep ertelediğim oyun. Elime fazladan PS2'ye ayırabileceğim para geçmişken, almaktan vazgeçmiş olmam ise CT ile ilgili yaşadığım en büyük pişmanlıklardan biri.