| | Sitemizdeki Üye Seviyeleri Hakkında Bilgiler | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Lopcuk Administrator

| Konu: Sitemizdeki Üye Seviyeleri Hakkında Bilgiler Ptsi Haz. 30, 2008 10:28 am | |
| Evet arkadaşlar sitemizdeki rütbeler konusunda hepinizi bilgilendirmek isterim. Yeni üye  Sitede henüz çok yeni olan arkadaşların seviyesidir. Konuları okuma cevap yazma yetkileri vardır. Üye  Sitede belirli bir süre geçirdikten sonra gelinen seviyedir. Konuları okuma cevap yazma anket açma yetkileri vardır. Çalışkan Üye  Sitede uzun süre bulunan çeşitli paylaşımlarda bulunan üyedir. Konuları okuma cevap yazma anket açma yetkilerinin yanı sıra kendi mesajlarını editleme silme yetkileride vardır. Özel Üye  Sitede özel bir yeri olan üyedir çalışkan üye ile aynı yetkilere sahiptir. Moderatör  Sitede belirli bir süre geçirdikten sonra çalışmaları neticesinde Yönetime giren ve bölümünün yetkilisi olan üyedir. Diğer Yetkilere ek olarak bölümünde konuları taşıma silme sabitleme yetkisine sahiptir. Süper Moderatör  Sitede belirli bir süre mod olarak görev yaptıktan sonra alınan görevdir. Moderatör yetkilerinden farkı tek bir bölüme değil bir çok bölüme yöneticilik yapar. Co-Admin  Süper Mod. olarak belirli bir süre görev yaptıktan sonra alınan görevdir. Diğer yetkilere ek olarak üyeleri banlama yetkiside vardır. Administrator  Sitedeki en yetkili kişidir. Site ile ilgili her türlü işlemi yapabilir. _________________  |
|
 | |
hikaru matsuyama Özel Üye

| Konu: Geri: Sitemizdeki Üye Seviyeleri Hakkında Bilgiler Ptsi Haz. 30, 2008 3:01 pm | |
| hemso çok sagol, gerçekten harika anlatmissin; ne nedir, çok açik bir sekilde duruyor. Ayrica seviyeler için koydugun resimler de çok hos durmuslar.
Son ir ekleme belki NASIL SEVIYE ATLANIR? sorusuna cevap verilerek tamamlanabilir. Ornegin "yeni uye" hangi sartlar altinda "uye" seviyesine yukselir? ya da bu seviyeye yukselmesi için yapmasi grekenler nelerdir? gibi... |
|
 | |
Lopcuk Administrator

| Konu: Geri: Sitemizdeki Üye Seviyeleri Hakkında Bilgiler Ptsi Haz. 30, 2008 3:12 pm | |
| aslına bakarsan onlarda yukarıda yazıyor hemşo  tabi tam bir kriter belirlemedim ne yalan söyleyim çünkü bu insanları zorlamaya yöneltir. örneğin şukadar mesaj yazan şukadar konu açan sınırlamamız yok sadece Sitede geçirdikleri zaman siteye yararları ve aktiflikleri göz önünde bulundurulacak. ancak şurası kesinki istisnai durumlar hariç kimse direkt olarak mod., s.mod., Co-Admin olamayacak onlar için ince eleyip sık dokumayı düşünüyorum. _________________  |
|
 | |

| Konu: Geri: Sitemizdeki Üye Seviyeleri Hakkında Bilgiler Ptsi Haz. 30, 2008 3:19 pm | |
| belirlemissin iste hemso kriterini; "sitedeki aktiflik neticesinde, adminin son karariyla seviye atlanacaktir." diye. Iste bu sozcugu bile yazsak en azindan bir açiklama olur.
Ben boylesi durumlarda hep empati yaparim; simdi Soner daha dun uye oldu ve bu açiklamayi goruyor, dolayisiyla ne sekilde seviye atlayacagini bilir... |
|
 | |
Lopcuk Administrator

| Konu: Geri: Sitemizdeki Üye Seviyeleri Hakkında Bilgiler Ptsi Haz. 30, 2008 3:21 pm | |
| doğru söyledim hemşo ben bu açıdan düşünmemiştim  umarım yeni üyelerimizin işine yarar  _________________  |
|
 | |

| Konu: Geri: Sitemizdeki Üye Seviyeleri Hakkında Bilgiler Ptsi Haz. 30, 2008 3:24 pm | |
| yaramaz olur mu? hem de ne biçim yarayacaktir. Yararli olmasinin yaninda siteye ve uyeliklerine olan ilgileri de artacaktir, matsuyama demisti dersin. Çunku her seviye için konulan resimler, renkler oyle hos olmus ki uyelerimiz "ne yapip edip seviye atlamaliyim, moderator olmaliyim vs" diyeceklerdir. |
|
 | |
Lopcuk Administrator

| Konu: Geri: Sitemizdeki Üye Seviyeleri Hakkında Bilgiler Ptsi Haz. 30, 2008 3:30 pm | |
| hadi bakalım hemşo hayırlısı  bu seviye şekilleri hiç bir tsubasa sitesinde yoktu bende orjinal bir şey olsun diye kendim hazırladım beğendiğine sevindim  _________________  |
|
 | |

| Konu: Geri: Sitemizdeki Üye Seviyeleri Hakkında Bilgiler Ptsi Haz. 30, 2008 3:36 pm | |
| Hakikaten guzel olmuslar, benim çok hosuma gitti, gerçekten de orjinal bir fikir.
Eger Misugi için elinde baska resim varsa sadece deneme amaçli koymani rica edecegim.
Ayrica renkleri neye gore seçtin merak ettim dogrusu, zira ben renklerle ilgili bayagi bir bilgiye sahibim ve her renk kendine has anlamlar içerir. O nedenle eger herhangi bir kriter gozettiysen bilmek isterim. Ornegin su Tsubasa yi hiç sevmesem de MAVI renk kesinlikle onun karakterini simgeler diye dusunuyorum, o nedenle de Tsubasa için mavi renk seçimin dogru olmus. |
|
 | |
Lopcuk Administrator

| Konu: Geri: Sitemizdeki Üye Seviyeleri Hakkında Bilgiler Ptsi Haz. 30, 2008 3:42 pm | |
| walla ne yalan söyleyim hemşo kafama ne estiyse öyle yaptım  Birtek admini bilinçli yaptım oda admin klasik kırmızı renk oluyor diye tsubasayada ençok maviyi yakıştırmıştım o yüzden öyle oldu  misugiye gelince biliyorsun onun piyasada çok fazla resmi yok elimde o vardı onu koydum ama araştırırım eğer uygun bulursam resmini değiştiririm onunda  _________________  |
|
 | |

| Konu: Geri: Sitemizdeki Üye Seviyeleri Hakkında Bilgiler Ptsi Haz. 30, 2008 3:46 pm | |
| Administrator kirmizi olur demek? Bunu bilmiyordum.
Evet ben de bazen Misugi ile resim bulayim derim ama maalesef yok çok fazla.
Super moderatorun rengi de çok guzel duruyor, parlak yesil yakismis. Umarim bu guzel gorevlere piril piril elemanlar gelir, gelir de bihakkin gorevlerini yerine getirirler. |
|
 | |
| | Sitemizdeki Üye Seviyeleri Hakkında Bilgiler | |
|