| | Captain Tsubasa 2 NES / Toho Soccer (Hiena) | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
hikaru matsuyama Özel Üye

| Konu: Captain Tsubasa 2 NES / Toho Soccer (Hiena) Salı Tem. 01, 2008 10:30 pm | |
| Hiena'nın yapmış olduğu harika bir hack oyunu, ben oynadım çok beğendim. Bu oyun için kısa bir "çözüm", "anlatım" yapmayı planlıyorum. Güzel olur mu? yoksa gereksiz mi?
Anlatımım; - çok kısa olacak; çünkü zaten CT2 çözümü sitemizde yer alacak - daha çok normal oyundan temel farkları üzerinde durulacak.
Edit: Tabii Hiena'dan izin alıp oyunu buraya koyarsak da ayrı bi güzel olur! |
|
 | |
Lopcuk Administrator

| Konu: Geri: Captain Tsubasa 2 NES / Toho Soccer (Hiena) Salı Tem. 01, 2008 10:34 pm | |
| bence gayet iyi olur hemşo o oyunu bende çok seviyorum  ama tabi bide hiena arkadaştan izin alıp o oyunu sitede yayınlamak lazım  iznini yarın ben hallederim sen incelemesini yapabilirsin hemşo  _________________  |
|
 | |

| Konu: Geri: Captain Tsubasa 2 NES / Toho Soccer (Hiena) Salı Tem. 01, 2008 10:36 pm | |
| tam ben mesajımı editlemişim o ara sen mesaj yazmışsın Bu oyun benim şimdiye kadar oynadığım en iyi hack oyunu, o nedenle böyle kısa bir anlatım yapmayı isterim. Yazdığım incelemeyi direk koyacağım siteye, rapidshare filan işin içine girmeyecek! |
|
 | |
Lopcuk Administrator

| Konu: Geri: Captain Tsubasa 2 NES / Toho Soccer (Hiena) Salı Tem. 01, 2008 10:42 pm | |
| ben yarını bekleyemedim hemşo kendisini direkt özel mesaj attım gördüğünde cavabı müpet olursa çok güzel olur yok hayır dersede yapacak birşey yok ozaman oyununu koyamayız siteye  _________________  |
|
 | |

| Konu: Geri: Captain Tsubasa 2 NES / Toho Soccer (Hiena) Salı Tem. 01, 2008 10:44 pm | |
| Ben sana onun vereceği cevabı söyleyeyim mi? hadi söyleyeyim; %100 koyabilirsiniz diyecek! |
|
 | |
Lopcuk Administrator

| Konu: Geri: Captain Tsubasa 2 NES / Toho Soccer (Hiena) Salı Tem. 01, 2008 10:47 pm | |
| bencede öyle diyecek ama genede biliyorsun bu bizim seninle özel kuralımız izin almadan kimsenin emeğini yayınlıyamayız  _________________  |
|
 | |

| Konu: Geri: Captain Tsubasa 2 NES / Toho Soccer (Hiena) Salı Tem. 01, 2008 10:51 pm | |
| orası öyle; bizde EMEĞE SAYGI SONSUZDUR ve kimsenin emeği izinsiz bir şekilde sitemizde yayınlanamaz!
Ben onu sadece Hiena'yı az çok yazdığı mesajlardan tanıdığım için öyle söyledim. O da benim gibi CT2 hastası; zaten o yüzden kendini hackte bu kadar ilerletmiş. Kim bilir belki ben de Forumlarla daha önce, örneğin 3 yıl önce filan, tanışsaydım, ben de büyük ihtimalle hack ile uğraşıyor olurdum. Çünkü CT2'deki son nokta, zirve hack işidir. |
|
 | |
Lopcuk Administrator

| Konu: Geri: Captain Tsubasa 2 NES / Toho Soccer (Hiena) Perş. Tem. 03, 2008 7:00 am | |
| hiena arkadaşımız oyununun yayınlanmasına izin verdiğine göre sen incelemeni doya doya yapabilirsin hemşo artık bukonuyu kilitlesem mi sence?
oyunuda buradan bulabilirsiniz ayrıca;
http://tsubasadunyasi.eniyiforum.net/captain-tsubasa-hack-oyunlary-f13/yte-beklenen-oyun-ct-2-toho-soccer-versiyon-t84.htm _________________ 
En son Lopcuk tarafından Cuma Tem. 04, 2008 9:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |

| Konu: Geri: Captain Tsubasa 2 NES / Toho Soccer (Hiena) Perş. Tem. 03, 2008 9:33 am | |
| Evet görüş ve öneriler değerlendirilip, gerekli izin alındığına göre sorun kalmamıştır. Şöyle sağlam bir kilit at hemşo! |
|
 | |
Lopcuk Administrator

| Konu: Geri: Captain Tsubasa 2 NES / Toho Soccer (Hiena) Perş. Tem. 03, 2008 10:47 am | |
| _________________  |
|
 | |
| | Captain Tsubasa 2 NES / Toho Soccer (Hiena) | |
|